MULTIFILM is met afstand de best presterende binnenzonwering ter wereld

Het systeem is als enige binnenzonwering bekroond met een geaccrediteerde gelijkwaardigheidsverklaring als het gaat om de warmtewerende eigenschappen in vergelijking tot buiten zonwering. Dit betekent dat het bijdraagt aan het behalen van de EPC-normering en een bevestiging dat het een zeer grote bijdrage levert bij het behalen van de nieuwe BENG-normering!

De hoge reflectiewaarde van het MULTIFILM folie zorgt ervoor dat er tot wel 88% van de warmte kan worden geweerd, terwijl het doorzicht naar buiten uitstekend blijft. Daarbij is het systeem ook nog eens onderhoudsvrij, heeft het twee ingebouwde reinigingsborstels én heeft het ook een energiebesparende werking.

Meest gezocht:

Rolgordijnsystemen

Rolgordijnsystemen voor verticale oplossingen. De zeer compacte casettes gaan tot 8 meter hoog en 3 meter breed.

Vragen? Neem contact met ons op.

Horizontale zonwering

Als oplossing voor licht en warmte problemen bij horizontale toepassingen zoals dakkoepels, atria, lichtstraten en hellende gevels heeft MULTIFILM een systeem ontwikkeld: MULTISKY. Het systeem bestaat uit twee cassettes: één cassette met folie en veer en één cassette met motor. Het rolgordijn blijft door de veer op spanning waardoor hellende en horizontale montages mogelijk zijn! De trekbanden worden in de zijgeleidingen weggewerkt en zijn dus niet zichtbaar.

Vragen? Neem contact met ons op.

Multifilm bij visuele beperkingen

Het Multifilm rolgordijnsysteem werkt als daglichtfilter. Het gebruik hiervan wordt steeds vaker door Visio of Bartimeus, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, aangeraden aan mensen met zichtproblemen.

Visio verricht in een speciaal lichtlab metingen bij mensen met zichtproblemen. In het advies van de lichtdeskundige wordt vermeld welk type lichtwering het beste toegepast kan worden.

Vragen? Neem contact met ons op.