Referentie

Hittestress in appartementen: neem binnenzonwering in

1 juli 2024

Steeds vaker kan de temperatuur in woningen en appartementen ondraaglijk worden, vooral in woningen met grote ramen. Hittestress is een serieus probleem dat kan leiden tot ongemak en gezondheidsklachten.

Binnenzonwering van De Leeuw Protection Systems biedt een effectieve oplossing. Door het installeren van zonwerende rolgordijnen wordt de warmte buiten gehouden zonder het licht te blokkeren. Dit zorgt voor een koeler en comfortabeler binnenklimaat.

Onze folie- én technisch textiel rolgordijnsystemen zijn een prima oplossing. Beiden hebben een uitstekende warmtewering en worden regelmatig toegepast in appartementen. We hebben veel kennis van deze markt en kunnen u adviseren op het gebied van warmtewering, BREEAM en glare control.

Met binnenzonwering verlaagt u niet alleen de binnentemperatuur, maar ook uw energiekosten door minder gebruik van airconditioning. Investeer in binnenzonwering en geniet van een aangenamer woonklimaat tijdens de zomer. Door in de winter de rolgordijnen s ’nachts dicht te doen, wordt de stookwarmte langer vastgehouden.

Het jaar rond profijt van binnenzonwering!