Contact FrontSecurity

Contact informatie

Advies en contact

Om zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn staan op deze pagina de meest gestelde vragen en kunt u ons ook een specifieke vraag sturen. Voor prijsindicaties voor uw specifieke situatie vragen we u om zo veel mogelijk details te sturen. Denk hierbij aan de (grove) maatvoering van uw doorgang en bijvoorbeeld benodigdheden waar naar u opzoek bent.

Wat te doen bij storingen?

Bij een storing kunt u contact opnemen via telefoon nummer 0226-216000. Wij komen dan zo spoedig mogelijk langs.

Heeft u een onderhoudscontract?

Wanneer u een onderhoudscontract heeft, dan kunt u bij zeer dringende situaties buiten kantoortijden (!)  contact opnemen met 06 – 55 21 6000.

Veel gestelde vragen

Rolluiken

De rolluiken van Front Security zijn van ontzettend hoge kwaliteit. Een rolluik kan al snel 20 jaar mee gaan. Hoe lang een rolluik precies mee gaat is lastig te zeggen omdat weersomstandigheden en vuil hiervan invloed op zijn. Het is dus per situatie verschillend. Met een onderhoudscontract komen wij jaarlijks langs voor inspectie en onderhoud en zorgen we ervoor dat de levensduur wordt gemaximaliseerd!

De prijs voor een rolluik is van te voren altijd lastig te zeggen. De kosten hangen af van verschillende factoren. Staat het luik binnen of buiten? Lopen er mensen onder door? Welke besturing heeft het nodig? Zo zijn er nog veel meer factoren. Voor een indicatie prijs kunt u uw gegevens opgeven via het contact formulier. Wij nemen hierover dan contact met u op.

Welk rolluik in uw situatie het meest geschikt is hangt af waar het luik geplaatst zal worden. Uitstraling en budget zijn hierbij de belangrijkste factoren. Het is het makkelijkst voor u om contact op te nemen, zodat wij samen kunnen kijken naar uw situatie en wensen. Advies kost u niets en het zorgt er uiteindelijk voor dat u een goed gegronde keuze kunt maken.

In veel gemeenten moet er een vergunning worden aangevraagd voor het plaatsen van een rolluik. Deze vergunning is er met name om er voor te zorgen dat rolluiken aan de binnenkant van het pand worden geplaatst, zodat het gevelbeeld intact blijft. Informeer altijd bij uw gemeenten voor de voorwaarden.

De levertijd van een rolluik is circa vier weken na definitieve maatvoering. Wij hebben productie in eigen huis en zodoende zijn we in staat om bij calamiteiten binnen enkele dagen een rolluik te leveren!

Rolhekken

De rol hekken van Front Security zijn van ontzettend hoge kwaliteit. Een rol hek kan al snel 20 jaar mee gaan. Hoe lang een rol hek precies mee gaat is lastig te zeggen omdat weersomstandigheden en vuil hiervan invloed op zijn. Het is dus per situatie verschillend. Met een onderhoudscontract komen wij jaarlijks langs voor inspectie en onderhoud en zorgen we ervoor dat de levensduur wordt gemaximaliseerd!

De prijs voor een rol hek is van te voren altijd lastig te zeggen. De kosten hangt erg af van de toepassing. Is het een standaard locatie of bijvoorbeeld een parkeergarage? Lopen er mensen onder door? Welke besturing heeft het nodig? Voor een indicatie prijs kunt u uw gegevens opgeven via het contact formulier. Wij nemen hierover dan contact met u op.

Welk rol hek in uw situatie het meest geschikt is hangt af waar het hek geplaatst zal worden. Toepassing bepaald hier wat nodig is. Een parkeergarage rol hek heeft bijvoorbeeld meer besturing nodig dan een rol hek voor een etalage. Het is het makkelijkst voor u om contact op te nemen, zodat wij samen kunnen kijken naar uw situatie en wensen. Advies kost u niets en het zorgt er uiteindelijk voor dat u een goed gegronde keuze kunt maken.

In veel gemeenten moet er een vergunning worden aangevraagd voor het plaatsen van een rol hek . Deze vergunning is er met name om er voor te zorgen dat rol hekken aan de binnenkant van het pand worden geplaatst, zodat het gevelbeeld intact blijft. Informeer altijd bij uw gemeenten voor de voorwaarden.

De levertijd van een rol hek is circa vier weken na definitieve maatvoering. Wij hebben productie in eigen huis en zodoende zijn we in staat om bij calamiteiten binnen enkele dagen een rol hek te leveren!

Schaarhekken

Schaarhekken zijn erg afhankelijk van de locatie waar het hek staat. Gemiddeld gezien gaat een schaarhek ongeveer 20 jaar mee. Bij plaatsen aan de kust kan dit íets korter zijn door de weersomstandigheden. Met een onderhoudscontract komen wij jaarlijks langs voor inspectie en onderhoud en zorgen we ervoor dat de levensduur wordt gemaximaliseerd!

De prijs van het schaarhek wordt bepaald door het doel en toepassing van het hek. Is het slechts een afsluiting of is het ook een inbraak werend hek? Mag het hek naar één kant op schuiven (enkele vleugel) of moet het hek naar twee kanten openen (dubbele vleugel). Zo zijn er verschillende factoren die bijdragen aan de prijs. We geven hierover graag advies. Advies kost u niets en zorgt er wel voor dat u een gegronde keuze kunt maken. Neem contact met ons op via het contactformulier en bespreek met ons de mogelijkheden. Liever telefonisch contact? 0226-2160000

De verschillende modellen schaarhekken zijn voornamelijk een esthetische keuze. Wel kan er worden gekozen welke dikte het staal van het hek heeft. Een hek met 1mm staal is voornamelijk bedoeld als afsluiting, waar de dikkere hekken meer geschikt zijn als inbraakwering.

In veel gemeente is het nodig om een vergunning aan te vragen als het een buiten situatie betreft. Informeer bij uw gemeente of het in uw situatie nodig is.

De levertijd van een schaarhek is circa vier weken na definitieve maatvoering.

Folding Pack®

Het Folding Pack® systeem van Front Security is van ontzettend hoge kwaliteit. Dit hek wordt in bijna alle situaties binnen gemonteerd en kan daardoor met gemak 20 jaar mee gaan. Met een onderhoudscontract komen wij jaarlijks langs voor inspectie en onderhoud en zorgen we ervoor dat de levensduur wordt gemaximaliseerd!

De kosten van een Folding Pack® systeem hangen voornamelijk af van de benodigde maatvoering en of er een eventuele constructie nodig is voor het plaatsen.

De verschillende typen Folding Pack® zijn slechts esthetisch van elkaar verschillend. Bij een gepersonaliseerde perforatie van het hek komen wel meerkosten bij kijken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

De levertijd van een Folding Pack® systeem is circa vier weken na definitieve maatvoering.