Harmonica hek - Detail

Geschikt voor elke structuur en architectuur

Het Folding Pack® systeem is een handmatig bediend modulair systeem dat geschikt is voor elke structuur en architectuur! Het systeem is aantrekkelijk, ‘curved’ en elegant, robuust, gemakkelijke handmatige bediening en ruimtebesparend wanneer opgevouwen. Het Folding Pack® systeem is ideaal voor het beveiligen van winkel- of horecagelegenheden binnen locaties zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations of magazijnen!

Harmonica hek systeem

Het systeem

Het belangrijkste kenmerk van het Folding Pack® is zijn aanpasbaarheid aan elke bestaande architectuur dankzij een echt innovatief constructiesysteem dat zeer weinig componenten heeft, minimale installatie vereist en geen elektrische aansluiting nodig heeft.

De bovenste rail waar het gordijn op hangt, kan eenvoudig in het plafond worden verzonken en het hek kan worden weg geklapt tot een afsluitbaar compartiment aan de zijkant.

Het betreft een volledig stalen of aluminium systeem dat doormiddel van een geleider in het plafond kan worden gesloten of worden geopend. De stalen lamellen bewegen zich als een soort ‘stalen gordijn’ en wordt doormiddel van minstens één pin in de grond vast gezet (dit is afhankelijk van de doorganggrootte).

Het systeem heeft géén onderrail nodig! Hierdoor blijft de vloer altijd leeg en is er dus geen kans op struikelingen.

Beveiliging voor ronde gevels

Veel panden, met name in winkelcentra hebben een ronde gevel. Op gebied van beveiliging is het Folding Pack® de ideale oplossing! Het hek heeft de mogelijkheid om met de ronding van de gevel mee te lopen en geeft tevens een uitstekend doorzicht naar binnen. Hierdoor kan maximaal gebruik worden gemaakt van de vloeroppervlakte en heeft het tevens een zeer mooi zicht de winkel in! De scherpst-mogelijke bocht heeft een radius van 350mm.

Harmonica hek voor een ronde gevel
Harmonica hek met onbeperkte lengte

Beveiliging van onbeperkte lengte

Het Folding Pack® systeem kan openingen van onbeperkte breedte afsluiten! Een enkel luik kan de hele opening bedekken, zonder tussenpalen of pilaren.

Makkelijk te gebruiken

Het Harmonica hek is een handmatig beveiligingssysteem. Het systeem is zeer makkelijk te gebruiken en betreft een simpele installatie! Het systeem is erg betrouwbaar omdat het handbediend is en heeft vrijwel nooit onderhoud nodig!

Harmonica hek - Easy to use