Rolhekken

Rolhekken zijn bijzonder geschikt voor het realiseren van beveiliging waar behoefte is aan ventilatie en doorzicht. Het systeem wordt veelal gebruikt van winkelpanden, kantoren en entrees. Afhankelijk van het type rolhek zijn deze ook uitermate geschikt voor het beveiligen van parkeergarages!

Advies nodig?

Zelf geen idee welk hek, type of toevoegingen nodig zijn? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

Wanneer gebruik ik een rolhek?

+ Inbraakwering
+ Optimaal doorzicht
+ Uitstekende ventilatie
+ Fraai design
+ Goed inzetbaar bij het compartimenteren van ruimten

De hekken zijn minder geschikt voor plekken waar kleinere objecten achter het hekwerk liggen. Voor dergelijke situaties zijn Rolluikken beter geschikt!

Rolhekken in een parkeergarage

Een rolhek voor een parkeergarage heeft meer nodig dan een standaard rolhek. Wanneer er auto’s onder door bewegen heeft het bijvoorbeeld verschillende beveiligingen nodig. Denk hierbij aan een onderlatbeveiliging of doorloopbeveiliging. Daarnaast is er in bijna alle situaties ook een stoplicht nodig die verbonden is aan het hek. Wat er precies nodig is verschilt per situatie, maar we hebben het hoe dan ook in ons pakket!

Designs voor rolhekken

Rolhekken zijn beschikbaar in verschillende designs. De keuze is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de beveiligingsklasse en persoonlijke voorkeuren. Afhankelijk van het type zijn de systemen leverbaar in staal verzinkt, aluminium of RVS uitvoering! Op verzoek van de klant kunnen de systemen gecoat worden in een RAL kleur naar keuze!

Buis Rolhek TP1-18

Buis Rolhek TP1-14

Strip Rolhek ST1

Draad Rolhek M1-10

Aluminium rolhek RH5