Digitale deurbeslagen

Ben je op zoek naar digitale deurbeslagen voor jouw kantoorgebouw of woning? De digitale deurbeslagen voor zijn zeer geschikt voor buitendeuren van bijvoorbeeld kantoorgebouwen, ziekenhuizen, zorginstellingen, banken, hotels, scholen, universiteiten, winkelcentra, restaurants, woningen, etc.

Belangrijkste voordelen

 • Toegang op afstand
  Via de App/Software geef je op afstand toegang aan gebruikers. Ook kun je gebruikers blokkeren.

 • Veiligheid
  Digitale ES1 veiligheidsbeslag met aanvalsweerstandklasse 2 volgens EN 16867 voor de hoogste bescherming van de deur en boorbescherming.
 • Design
  Compleet portfolio van digitale deurkrukken. Verkrijgbaar in de uitvoering Slimline, Wideline en Compact, met een of twee lezers of als puur mechanisch deurbeslag. Wat je smaak ook is, er is altijd een passend design dat voldoet aan de veiligheids- en beveiligingsvoorschriften.
 • Plug & play
  De digitale deurbeslagen zijn geschikt voor buitentoepassing (IP66). Kan nagenoeg overal gemonteerd worden door flexibel verstelbare schroefposities in vrijwel alle deursituaties. Eenvoudige batterijwissel en lange levensduur dankzij de lange stand-bytijd en het grote aantal vergrendelingscycli per batterij. Intuïtieve visuele en akoestische signalering meldt direct of je een deur wel of niet mag openen.

Bedienen via de App of via Software?

Wil jij jouw digitale toegangscontrolesysteem bedienen via de App of via Software. Beide platforms bieden hun eigen voordelen. Mocht je twijfelen over het platform wat het beste bij je past, neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Contact

Zelf geen idee welk luik, type of toevoegingen nodig zijn? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

De Leeuw Protection Systems
Delta 16K
1704 EE Heerhugowaard

Telefoon
+31 226 – 216 000

E-mailadres
[email protected]

KVK 71854517

Producten digitale deurbeslagen

DOM ENiQ Guard S

DOM Tapkey Guard

DOM Tapkey Guard S

ENiQ Guard