De Leeuw Beveiliging is specialist in bouwkundige beveiligingsoplossingen. Met eigen productie en een vakkundige montage afdeling realiseren we maatwerk van hoge kwaliteit en zorgen we dat onze klanten zich veilig en beschermd voelen. Ons assortiment bestaat o.a. uit beveiligingsrolluiken, rolhekken, branddeuren, schaarhekken en harmonicahekken. Producten worden veelal op maat geproduceerd en voor elke situatie bestaat er een passende oplossing.

Rolluiken

Rolluiken worden in de meeste gevallen toegepast ten behoeve van inbraakwering. De rolluiken kennen een gesloten structuur, die kan worden uitgevoerd in staal, aluminium of polycarbonaat (transparant!). Rolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afsluiten van balies, etalages, winkels of deuren. Een rolluik verschilt van een rolhek door zijn gesloten structuur.

Rolhekken

Rolhekken zijn bijzonder geschikt voor het realiseren van beveiliging waar behoefte is aan ventilatie en doorzicht. Het systeem wordt veelal gebruikt van winkelpanden, kantoren en entrees. Afhankelijk van het type rolhek zijn deze ook uitermate geschikt voor het beveiligen van parkeergarages!

Wanneer gebruik ik een rolhek?

+ Inbraakwering
+ Optimaal doorzicht
+ Uitstekende ventilatie
+ Fraai design
+ Goed inzetbaar bij het compartimenteren van ruimten

– De hekken zijn minder geschikt voor plekken waar kleinere objecten achter het hekwerk liggen. Voor dergelijke situaties zijn rolluiken beter geschikt!

Schaarhekken

Het schaarhek (ook wel schuifhek genoemd) is een product dat uitermate geschikt is voor beveiliging van gevels en deuren. Door gebruikmaking van de zo kenmerkende scharende constructie laat het schaarhek zich eenvoudig inklappen en tot een pakket van geringe afmetingen reduceren.

Of het nu een oud monument of een modern pand is, het schaarhek voelt zich in elke situatie thuis. Schaarhekken zullen in de meeste situaties geen problemen opleveren bij een aanvraag voor een vergunning.

Het systeem wordt gemonteerd door het hek op te hangen aan de boven rail. Afhankelijk van de toepassing wordt er een U of T onder rail gebruikt, die er voor zorgt dat het hek soepel en licht loopt. Omdat het hek aan de boven rail wordt opgehangen is er theoretisch gezien geen maximale lengte!

Harmonicahekken

Geschikt voor elke structuur en architectuur

Het Folding Pack® systeem is een handmatig bediend modulair systeem dat geschikt is voor elke structuur en architectuur! Het systeem is aantrekkelijk, ‘curved’ en elegant, robuust, gemakkelijke handmatige bediening en ruimtebesparend wanneer opgevouwen. Het Folding Pack® systeem is ideaal voor het beveiligen van winkel- of horecagelegenheden binnen locaties zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations of magazijnen!

Branddeuren

De Leeuw Beveiliging heeft een verscheidenheid van brandwerende rolschermenrolluikenroldeurenschuifdeuren en loopdeuren. Deze bieden stuk voor stuk een uitstekende oplossing voor het brandveilig compartimenteren in locaties als ziekenhuizen, overheidsinstellingen, winkelcentra en uiteraard diverse industriële toepassingen. Mede dankzij de brandweerstand van 60 of 90 minuten (conform de EW criteria) op basis van tweezijdig testen volgens de EN 1634-1, zijn de producten uitermate geschikt voor de meest voorkomende vuurbelastingssituaties en mag deze zowel aan de vuurbelaste zijde als de niet-vuurbelaste zijde worden toegepast.

Toegangscontrole systemen

Verhoog de veiligheid van personen en beveiliging van gebouwen. Intelligente toegang zonder sleutels voor betere 24/7 beveiliging, veiligheid en een optimaal beheer. Wij combineren een hoog en breed beveiligingsniveau – afgestemd op individuele behoeften – met flexibiliteit, eenvoudig beheer en proces- en kostenoptimalisatie voor bedrijven in alle soorten en maten.

De oplossingen zijn geschikt voor projecten in verschillende sectoren vanwege de flexibiliteit en schaalbaarheid van het systeem – kleinere installaties kunnen eenvoudig uitgroeien tot grotere installaties op meerdere verschillende locaties met eenvoudig centraal beheer.

U kunt uw smartphone als updatepunt gebruiken of zelfs als sleutel. Er zijn diverse integraties mogelijk met uw huidige bedrijfssystemen. Databasesynchronisaties, koppelingen met uw tijdsregistratie en exporteren van logbestanden.

Service en onderhoud

De Leeuw Beveiliging biedt service en preventief onderhoud aan alle type rolluiken, rolhekken, brandrolluiken en schaarhekken, ongeacht het merk. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van regulier onderhoud aan uw installaties, controle op het veilig functioneren en optimale performance.

Tijdens preventief onderhoud worden uw installaties geïnspecteerd op de algehele staat van onderhoud, werking van de veiligheden en worden eventuele slijtage onderdelen vervangen. Na uitvoering onderhoud zal er een checklist worden opgemaakt, waarin onze bevindingen zijn genoteerd. Na elke controlebeurt staat De Leeuw garant voor het optimaal en bedrijfszeker functioneren van uw installaties. Het onderhoud wordt door onze eigen gekwalificeerde monteurs uitgevoerd, waardoor wij de kwaliteit van de geleverde diensten kunnen waarborgen. Een onderhoudscontract bij De Leeuw biedt het hele jaar door voordelen. Zo krijgt u behalve periodiek onderhoud aan uw installaties tevens prioriteit bij storingen en speciale korting op materiaal en arbeidsloon.