Rolhekken

Rolhekken zijn bijzonder geschikt voor het realiseren van beveiliging waar behoefte is aan ventilatie en doorzicht. Het systeem wordt veelal gebruikt van winkelpanden, kantoren en entrees. Afhankelijk van het type rolhek zijn deze ook uitermate geschikt voor het beveiligen van parkeergarages! Op zoek naar een rolluik? Bekijk hier onze rolluiken.

Wanneer gebruik ik een rolhek?

+ Inbraakwering
+ Optimaal doorzicht
+ Uitstekende ventilatie
+ Fraai design
+ Goed inzetbaar bij het compartimenteren van ruimten

– De hekken zijn minder geschikt voor plekken waar kleinere objecten achter het hekwerk liggen. Voor dergelijke situaties zijn rolluiken beter geschikt!


Advies nodig?

Zelf geen idee welk hek, type of toevoegingen nodig zijn? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

Rolhekken in een parkeergarage

Een rolhek voor een parkeergarage heeft meer nodig dan een standaard rolhek. Wanneer er auto’s onder door bewegen heeft het bijvoorbeeld verschillende beveiligingen nodig. Denk hierbij aan een onderlatbeveiliging of doorloopbeveiliging. Daarnaast is er in bijna alle situaties ook een stoplicht nodig die verbonden is aan het hek. Wat er precies nodig is verschilt per situatie, maar we hebben het hoe dan ook in ons pakket!

Designs voor rolhekken

Rolhekken zijn beschikbaar in verschillende designs. De keuze is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de beveiligingsklasse en persoonlijke voorkeuren. Afhankelijk van het type zijn de systemen leverbaar in staal verzinkt, aluminium of RVS uitvoering! Op verzoek van de klant kunnen de systemen gecoat worden in een RAL kleur naar keuze!

Buis Rolhek TP1-18

Buis Rolhek TP1-14

Strip Rolhek ST1

Draad Rolhek M1-10

Aluminium rolhek RH5

Andere producten

Rolluiken

Rolluiken worden in de meeste gevallen toegepast ten behoeve van inbraakwering. De rolluiken kennen een gesloten structuur, die kan worden uitgevoerd in staal, aluminium of polycarbonaat (transparant!). Rolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afsluiten van balies, etalages, winkels of deuren.

Schaarhekken

Het schaarhek (ook wel schuifhek genoemd) is een product dat uitermate geschikt is voor beveiliging van gevels en deuren. Door gebruikmaking van de zo kenmerkende scharende constructie laat het schaarhek zich eenvoudig inklappen en tot een pakket van geringe afmetingen reduceren.

Folding Pack®

Het Folding Pack® systeem is een handmatig bediend modulair systeem dat geschikt is voor elke structuur en architectuur! Het systeem is aantrekkelijk, ‘curved’ en elegant, robuust, gemakkelijke handmatige bediening en ruimtebesparend wanneer opgevouwen. Het Folding Pack® systeem is ideaal voor het beveiligen van winkel- of horecagelegenheden binnen locaties zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations of magazijnen!

Contact

Zelf geen idee welk luik, type of toevoegingen nodig zijn? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

De Leeuw Protection Systems
Delta 16K
1704 EE Heerhugowaard

Telefoon
+31 226 – 216 000

E-mailadres
[email protected]

KVK 71854517