Rolluiken

Rolluiken worden in de meeste gevallen toegepast ten behoeve van inbraakwering. De rolluiken kennen een gesloten structuur, die kan worden uitgevoerd in staal, aluminium of polycarbonaat (transparant!). Rolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afsluiten van balies, etalages, winkels of deuren. Een rolluik verschilt van een rolhek door zijn gesloten structuur. Op zoek naar een rolhek? Bekijk hier onze rolhekken.


Advies

Zelf geen idee welk luik, type of toevoegingen nodig zijn? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

Front Vision – Transparante rolluiken

De Front Vision® transparante rolluiken zijn gemaakt van geanodiseerde aluminium scharnieren en polycarbonaat raamdelen. Door het gebruik van Polycarbonaat heeft het luik transparante lamellen, die zorgen voor een visueel doorzicht van maar liefst 85%!

Polycarbonaat is 2,5 keer zo sterk als glas van dezelfde dikte. Dit maakt ze heel geschikt als inbraakwerende oplossing, zonder afbraak te doen aan het doorzicht.

Geschikt voor toepassingen
Inbraakbeveiliging
Montage buiten
Doorzicht

Gesloten rolluiken (Staal)

Stalen rolluiken zijn typerende inbraakwerende oplossingen. Het systeem bestaat uit stalen lamellen die in elkaar worden geschoven. De lamellen zijn enkelwandige stalen, rondgevormde profielen, met een dikte van 0,9 mm of 1,2 mm. De hoogte van de lamel is 70mm of 95mm.

Geschikt voor toepassingen
Inbraakbeveiliging
Montage buiten
Doorzicht

Gesloten rolluiken (Aluminium)

Aluminium rolluiken zijn net zoals het stalen rolluik uitermate geschikt als inbraakbeveiliging. Het voordeel van een aluminium rolluik ten opzichte van het stalen rolluik is dat deze niet gevoelig is voor corrosie vorming. Hierdoor is het een ideale oplossing voor de meer kritische toepassingen ten aanzien van weersinvloeden!

Geschikt voor toepassingen
Inbraakbeveiliging
Montage buiten
Doorzicht

Andere producten

Rolhekken

Rolhekken zijn bijzonder geschikt voor het realiseren van beveiliging waar behoefte is aan ventilatie en doorzicht. Het systeem wordt veelal gebruikt van winkelpanden, kantoren en entrees. Afhankelijk van het type rolhek zijn deze ook uitermate geschikt voor het beveiligen van parkeergarages!

Schaarhekken

Het schaarhek (ook wel schuifhek genoemd) is een product dat uitermate geschikt is voor beveiliging van gevels en deuren. Door gebruikmaking van de zo kenmerkende scharende constructie laat het schaarhek zich eenvoudig inklappen en tot een pakket van geringe afmetingen reduceren.

Folding Pack®

Het Folding Pack® systeem is een handmatig bediend modulair systeem dat geschikt is voor elke structuur en architectuur! Het systeem is aantrekkelijk, ‘curved’ en elegant, robuust, gemakkelijke handmatige bediening en ruimtebesparend wanneer opgevouwen. Het Folding Pack® systeem is ideaal voor het beveiligen van winkel- of horecagelegenheden binnen locaties zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations of magazijnen!

Contact

Zelf geen idee welk luik, type of toevoegingen nodig zijn? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

De Leeuw Protection Systems
Delta 16K
1704 EE Heerhugowaard

Telefoon
+31 226 – 216 000

E-mailadres
[email protected]

KVK 71854517