Toegangscontrole systemen

Verhoog de veiligheid van personen en beveiliging van gebouwen. Intelligente toegang zonder sleutels voor betere 24/7 beveiliging, veiligheid en een optimaal beheer. Wij combineren een hoog en breed beveiligingsniveau – afgestemd op individuele behoeften – met flexibiliteit, eenvoudig beheer en proces- en kostenoptimalisatie voor bedrijven in alle soorten en maten.

De oplossingen zijn geschikt voor projecten in verschillende sectoren vanwege de flexibiliteit en schaalbaarheid van het systeem – kleinere installaties kunnen eenvoudig uitgroeien tot grotere installaties op meerdere verschillende locaties met eenvoudig centraal beheer.

U kunt uw smartphone als updatepunt gebruiken of zelfs als sleutel. Er zijn diverse integraties mogelijk met uw huidige bedrijfssystemen. Databasesynchronisaties, koppelingen met uw tijdsregistratie en exporteren van logbestanden.

Belangrijkste voordelen

  • Bespaar op dure bekabeling met de draadloze technologie voor het beveiligen van elk toegangspunt.
  • Neem afscheid van mechanische sleutels en vereenvoudig het beheer met nauwkeurige, geautomatiseerde toegangsrechten.
  • Verbeter het toezicht houden met 24/7-controle en -beheer.
  • Identificeren van personen die aanwezig zijn op uw terrein of in uw bedrijfsruimtes.
  • Voorkomen dat ongewenste gasten toegang verkrijgen.
  • Volledige controle. Beveilig de buitenschil van uw gebouw en elk toegangspunt erin. Bepaal in realtime en op individueel niveau wie wanneer en waartoe toegang heeft; voorzie personeel en bezorgdiensten op afstand van tijdgebonden toegangsrechten.
  • Breng veiligheid en gebruiksgemak in balans en beheer de toegang tot meerdere locaties vanuit één flexibel platform.

Of u nu een nieuw gebouw wilt bouwen of een bestaand gebouw wilt renoveren wij hebben voor elke situatie een oplossing en geven u graag uitgebreid advies, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Wij leggen uit welke van onze elektronische en digitale sluitoplossingen het best aan de eisen van uw eigendom voldoen. En ook verduidelijken of en hoe bestaande systemen kunnen worden geïntegreerd of in een netwerk kunnen worden opgenomen. Trouwens: de omschakeling naar een draadloos digitaal sluitsysteem is gemakkelijker dan u denkt! Van de deur tot de garage tot de kasten – onze systemen bieden volledig nieuwe mogelijkheden voor het beheer en de controle van toegangsautorisaties.

Trouwens: de omschakeling naar een draadloos digitaal sluitsysteem is gemakkelijker dan u denkt! Van de deur tot de garage tot de kasten – onze systemen bieden volledig nieuwe mogelijkheden voor het beheer en de controle van toegangsautorisaties.

Managementtools voor toegang tot slimme gebouwen

Of het nu gaat om een kantoorgebouw, school, ziekenhuis, hotel, luchthaven of woonhuis – de verscheidenheid aan deuren en toepassingen is oneindig. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: niet iedereen mag er altijd in of heeft toegang tot alle ruimtes. De toegangscondities zijn dan ook zeer complex, met name in het bedrijfsleven en bij overheidsinstellingen. Een digitaal sluitsysteem zorgt voor een betrouwbaar beheer en veiligheid.

State-of-the-art Software en Hardware

Uw eigen softwaretool helpt u om het toegangsbeheer altijd bij te houden en aan te passen aan veranderende omstandigheden. Alles begint met individuele wensen en eindigt met een holistische sluitoplossing; offline, online of intelligent. Wij helpen u graag bij het  selecteren van het juiste sluitsysteem.

Producten toegangscontrole

Elektronische cilinders

Digitale deurbeslagen

Wandlezers en Terminals

Transponders

Andere producten

Rolluiken

Rolluiken worden in de meeste gevallen toegepast ten behoeve van inbraakwering. De rolluiken kennen een gesloten structuur, die kan worden uitgevoerd in staal, aluminium of polycarbonaat (transparant!). Rolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afsluiten van balies, etalages, winkels of deuren.

Schaarhekken

Het schaarhek (ook wel schuifhek genoemd) is een product dat uitermate geschikt is voor beveiliging van gevels en deuren. Door gebruikmaking van de zo kenmerkende scharende constructie laat het schaarhek zich eenvoudig inklappen en tot een pakket van geringe afmetingen reduceren.

Folding Pack®

Het Folding Pack® systeem is een handmatig bediend modulair systeem dat geschikt is voor elke structuur en architectuur! Het systeem is aantrekkelijk, ‘curved’ en elegant, robuust, gemakkelijke handmatige bediening en ruimtebesparend wanneer opgevouwen. Het Folding Pack® systeem is ideaal voor het beveiligen van winkel- of horecagelegenheden binnen locaties zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations of magazijnen!

Contact

Zelf geen idee welk luik, type of toevoegingen nodig zijn? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

De Leeuw Protection Systems
Delta 16K
1704 EE Heerhugowaard

Telefoon
+31 226 – 216 000

E-mailadres
[email protected]

KVK 71854517