Buitenzonwering structurele lamellen luifel

Verfraaiing van de gevel én functionele zonwering

In het bijzonder bij ramen in zuid gerichte gevels bieden horizontale luifels de ideale oplossing voor het beheer van de warmtetoetreding door zoninstraling, zonder het vrije doorzicht te belemmeren. Tijdens de zomer, bij hoge stand van de zon, bieden ze een ideale bescherming tegen oververhitting. Tijdens de winter, wanneer de zon laag is, laten ze de warmte in het gebouw binnen. Bovendien zijn deze luifels zeer onderhoudsvriendelijk.

Structurele zonwering biedt naast uitstekende warmte werende eigenschappen ook de mogelijkheid om uw pand of woning extra uitstraling te geven.

De oplossingen bestaan uit verschillende systemen met de keuze tussen vaste of verstelbare lamellen. Alle systemen worden op maat van uw pand en/of woning ontworpen en geïnstalleerd door eigen vakbekwame medewerkers.

Een andere mogelijkheid zijn aluminium lamellen die verticaal of horizontaal voor de ramen worden bevestigd aan een verankerde draagstructuur op de gevel.

Zip screens

Windvaste screens voor een optimaal binnenklimaat. Uitzonderlijk veel mogelijkheden in type systemen en maatvoering voor een subtiele integratie in de gevel voor elk project.

Systemen zijn bestand tegen harde wind en realiseren een warmtewering tot 90%. De zonwerende doeken houden naast de instralende warmte ook schitteringen van het licht tegen, hierdoor is er altijd goed zicht op het beeldscherm. Door de windvaste ritsgeleiding is er geen sprake van kieren tussen het doek en het kozijn.

Vele mogelijkheden m.b.t. automatisering, van complete centrale (gebouw) besturing tot systemen uitgerust met een solar paneel voor autonome voeding.