Folding pack

Geschikt voor elke structuur en architectuur

Het Folding Pack® systeem is een handmatig bediend modulair systeem dat geschikt is voor elke structuur en architectuur! Het systeem is aantrekkelijk, ‘curved’ en elegant, robuust, gemakkelijke handmatige bediening en ruimtebesparend wanneer opgevouwen. Het Folding Pack® systeem is ideaal voor het beveiligen van winkel- of horecagelegenheden binnen locaties zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations of magazijnen!

Advies nodig?

Zelf geen idee welk hek, type of toevoegingen nodig zijn? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

Het systeem

Het belangrijkste kenmerk van het Folding Pack® is zijn aanpasbaarheid aan elke bestaande architectuur dankzij een echt innovatief constructiesysteem dat zeer weinig componenten heeft, minimale installatie vereist en geen elektrische aansluiting nodig heeft.

De bovenste rail waar het gordijn op hangt, kan eenvoudig in het plafond worden verzonken en het hek kan worden weg geklapt tot een afsluitbaar compartiment aan de zijkant.

Het betreft een volledig stalen of aluminium systeem dat doormiddel van een geleider in het plafond kan worden gesloten of worden geopend. De stalen lamellen bewegen zich als een soort ‘stalen gordijn’ en wordt doormiddel van minstens één pin in de grond vast gezet (dit is afhankelijk van de doorganggrootte).

Het systeem heeft géén onderrail nodig! Hierdoor blijft de vloer altijd leeg en is er dus geen kans op struikelingen.

Beveiliging voor ronde gevels

Veel panden, met name in winkelcentra hebben een ronde gevel. Op gebied van beveiliging is het Folding Pack® de ideale oplossing! Het hek heeft de mogelijkheid om met de ronding van de gevel mee te lopen en geeft tevens een uitstekend doorzicht naar binnen. Hierdoor kan maximaal gebruik worden gemaakt van de vloeroppervlakte en heeft het tevens een zeer mooi zicht de winkel in! De scherpst-mogelijke bocht heeft een radius van 350mm.

Beveiliging van onbeperkte lengte

Het Folding Pack® systeem kan openingen van onbeperkte breedte afsluiten! Een enkel luik kan de hele opening bedekken, zonder tussenpalen of pilaren.

Makkelijk te gebruiken

Het Harmonica hek is een handmatig beveiligingssysteem. Het systeem is zeer makkelijk te gebruiken en betreft een simpele installatie! Het systeem is erg betrouwbaar omdat het handbediend is en heeft vrijwel nooit onderhoud nodig!

Andere producten

Rolluiken

Rolluiken worden in de meeste gevallen toegepast ten behoeve van inbraakwering. De rolluiken kennen een gesloten structuur, die kan worden uitgevoerd in staal, aluminium of polycarbonaat (transparant!). Rolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afsluiten van balies, etalages, winkels of deuren.

Rolhekken

Rolhekken zijn bijzonder geschikt voor het realiseren van beveiliging waar behoefte is aan ventilatie en doorzicht. Het systeem wordt veelal gebruikt van winkelpanden, kantoren en entrees. Afhankelijk van het type rolhek zijn deze ook uitermate geschikt voor het beveiligen van parkeergarages!

Schaarhekken

Het schaarhek (ook wel schuifhek genoemd) is een product dat uitermate geschikt is voor beveiliging van gevels en deuren. Door gebruikmaking van de zo kenmerkende scharende constructie laat het schaarhek zich eenvoudig inklappen en tot een pakket van geringe afmetingen reduceren.

Contact

Zelf geen idee welk luik, type of toevoegingen nodig zijn? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

De Leeuw Protection Systems
Delta 16K
1704 EE Heerhugowaard

Telefoon
+31 226 – 216 000

E-mailadres
[email protected]

KVK 71854517