Buitenzonwering zip screens: INBOUW Systeem

Het INBOUW Systeem is modern en heeft snelle montage. Dit bespaart tijd, en dankzij extra clips past het in elke nis die is voorbereid op inbouw montage. Het hele systeem is eenvoudig te onderhouden, het vervangen van elementen en stoffen is heel eenvoudig, wat een belangrijk voordeel is bij het kiezen van dit type product.

Dit systeem is niet alleen een kwalitatief hoogstaand product. Het is ook mogelijk deze eenvoudig te renoveren waardoor de levensduur langer dan normaal is. En dat is weer goed voor het milieu.

Details

TypeMaat omkastingMogelijke uitvoeringMaximale breedteMaximale hoogte
INBOUW 9595×137 mminbouw3.400 mm3.300 mm
INBOUW 110110×150 mminbouw, met opgetrokken onderlijst5.000 mm5.000 mm

Uitvoeringen

INBOUW 95

INBOUW 110

Type geleiders

HTF

MHTF

Type onderlat

Standaard

Verhoogd

Smal

Kleuren

Kleuren voor de standaard omkasting.

RAL 9001
Crèmewit
RAL 9010
Wit
Technisch Zilver
(Geanodiseerd)
RAL 7016
Antracietgrijs

Kleuren per omkasting

Producten buitenzonwering zip screens

PRO Systeem

SLIM Systeem

INBOUW Systeem

Andere producten

Rolluiken

Rolluiken worden in de meeste gevallen toegepast ten behoeve van inbraakwering. De rolluiken kennen een gesloten structuur, die kan worden uitgevoerd in staal, aluminium of polycarbonaat (transparant!). Rolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afsluiten van balies, etalages, winkels of deuren.

Schaarhekken

Het schaarhek (ook wel schuifhek genoemd) is een product dat uitermate geschikt is voor beveiliging van gevels en deuren. Door gebruikmaking van de zo kenmerkende scharende constructie laat het schaarhek zich eenvoudig inklappen en tot een pakket van geringe afmetingen reduceren.

Folding Pack®

Het Folding Pack® systeem is een handmatig bediend modulair systeem dat geschikt is voor elke structuur en architectuur! Het systeem is aantrekkelijk, ‘curved’ en elegant, robuust, gemakkelijke handmatige bediening en ruimtebesparend wanneer opgevouwen. Het Folding Pack® systeem is ideaal voor het beveiligen van winkel- of horecagelegenheden binnen locaties zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations of magazijnen!

Contact

Zelf geen idee welk zonwering, type of uitvoering nodig is? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

De Leeuw Protection Systems
Delta 16K
1704 EE Heerhugowaard

Telefoon
+31 226 – 216 000

E-mailadres
[email protected]

KVK 71854517