Buitenzonwering zip screens

Uitstekend geschikt als projectzonwering

Een zipscreen is een van de meeste bekende en effectieve manieren van zonwering. Het zonwerende doek heeft dankzij zijn deels open structuur een goed doorzicht, terwijl er een zeer hoge prestatie op gebied van zon- en lichtwering wordt behaald. Een zipscreen bestaat uit een oprolbaar doek met een onderlijst welke in een omkasting opgerold wordt. Het doek van een zipscreen wordt met een rits geïntegreerd in de zijgeleiding en zorgt daarmee dat het doek goed strak blijft hangen én windvast tot windkracht 8 is. De doeken fabricaat glasvezel of polyester zijn beschikbaar in honderden kleuren, met diverse specifieke eigenschappen op lichttransmissie en warmtewering niveau.

Een prima werkomgeving

  • Het zonwerende doek houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Zo kun jij  ongestoord werken, zonder invallend zonlicht op je beeldscherm en houd je een groot deel van de warmte buiten de deur.
  • ZIP screens hebben een strakke uitstraling en zijn uitstekend geschikt voor grote glaspartijen. Ze hebben uitstekende zonwerende eigenschappen en kunnen in diverse uitvoeringen worden geleverd, waaronder volledig op zonne-energie.
  • Voor de besturing bieden we vele mogelijkheden m.b.t. automatisering, van complete centrale (gebouw) besturing, dynamic solar shading tot systemen uitgerust met een solar paneel voor autonome voeding.
  • De Leeuw Protection biedt u uitzonderlijk veel mogelijkheden in type systemen en maatvoering voor een subtiele integratie in de gevel zoals het Pro systeem met een standaard onderlijst.

Windvaste screens voor een optimaal binnenklimaat. Uitzonderlijk veel mogelijkheden in type systemen en maatvoering voor een subtiele integratie in de gevel voor elk project.

Systemen zijn bestand tegen harde wind en realiseren een warmtewering tot 90%. De zonwerende doeken houden naast de instralende warmte ook schitteringen van het licht tegen, hierdoor is er altijd goed zicht op het beeldscherm. Door de windvaste ritsgeleiding is er geen sprake van kieren tussen het doek en het kozijn.

Vele mogelijkheden m.b.t. automatisering, van complete centrale (gebouw) besturing tot systemen uitgerust met een solar paneel voor autonome voeding.

Producten buitenzonwering zip screens

PRO Systeem

SLIM Systeem

INBOUW Systeem

Andere producten

Rolluiken

Rolluiken worden in de meeste gevallen toegepast ten behoeve van inbraakwering. De rolluiken kennen een gesloten structuur, die kan worden uitgevoerd in staal, aluminium of polycarbonaat (transparant!). Rolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afsluiten van balies, etalages, winkels of deuren.

Schaarhekken

Het schaarhek (ook wel schuifhek genoemd) is een product dat uitermate geschikt is voor beveiliging van gevels en deuren. Door gebruikmaking van de zo kenmerkende scharende constructie laat het schaarhek zich eenvoudig inklappen en tot een pakket van geringe afmetingen reduceren.

Folding Pack®

Het Folding Pack® systeem is een handmatig bediend modulair systeem dat geschikt is voor elke structuur en architectuur! Het systeem is aantrekkelijk, ‘curved’ en elegant, robuust, gemakkelijke handmatige bediening en ruimtebesparend wanneer opgevouwen. Het Folding Pack® systeem is ideaal voor het beveiligen van winkel- of horecagelegenheden binnen locaties zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations of magazijnen!

Contact

Zelf geen idee welk zonwering, type of uitvoering nodig is? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

De Leeuw Protection Systems
Delta 16K
1704 EE Heerhugowaard

Telefoon
+31 226 – 216 000

E-mailadres
[email protected]

KVK 71854517