Buitenzonwering horizontaal

Als oplossing voor licht en warmte problemen bij horizontale toepassingen zoals dakkoepels, atria, lichtstraten en hellende gevels heeft MULTIFILM het MULTISKY systeem ontwikkeld.

MULTISKY is een oplossing voor warmte en licht, maar zorgt ervoor dat het doorzicht naar buiten ontzettend goed blijft. De essentie van lichtstraten, atria en dakkoepels blijft hierdoor dus intact! Warmte en licht wordt geweerd, maar doorzicht blijft behouden.

Het systeem is zo ontworpen dat er voor bijna elke situatie een oplossing bestaat.

Er wordt gebruik gemaakt van een speciale, gepatenteerde techniek die er voor zorgt dat het doek onder veerspanning horizontaal kan worden gemonteerd. Het systeem wordt altijd uitgevoerd met elektrische aandrijving.

Samengevat: 88% warmtewering, filtering van het licht en uitstekend doorzicht naar buiten!

Als oplossing voor licht en warmte problemen bij horizontale toepassingen zoals dakkoepels, atria, lichtstraten en hellende gevels heeft MULTIFILM een systeem ontwikkeld: MULTISKY. Het systeem bestaat uit twee cassettes: één cassette met folie en veer en één cassette met motor. Het rolgordijn blijft door de veer op spanning waardoor hellende en horizontale montages mogelijk zijn! De trekbanden worden in de zijgeleidingen weggewerkt en zijn dus niet zichtbaar.

Systeeminformatie

Cassette maatvoering

Type cassetteBreedteHoogte
C257 mm55 mm
F175 mm75 mm

Folie maatvoering

Type cassetteBedieningMaximale breedteMaximale hoogte
C2elektrisch2.200 mm3.400 mm
F1elektrisch2.200 mm5.000 mm

Cassette bediening

BedieningC2F1
ketting
snoer
multistop
24v RTSvv
230v bedraadvv
230v RTSvv

Schematische weergave cassettes

Andere producten

Rolluiken

Rolluiken worden in de meeste gevallen toegepast ten behoeve van inbraakwering. De rolluiken kennen een gesloten structuur, die kan worden uitgevoerd in staal, aluminium of polycarbonaat (transparant!). Rolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afsluiten van balies, etalages, winkels of deuren.

Schaarhekken

Het schaarhek (ook wel schuifhek genoemd) is een product dat uitermate geschikt is voor beveiliging van gevels en deuren. Door gebruikmaking van de zo kenmerkende scharende constructie laat het schaarhek zich eenvoudig inklappen en tot een pakket van geringe afmetingen reduceren.

Folding Pack®

Het Folding Pack® systeem is een handmatig bediend modulair systeem dat geschikt is voor elke structuur en architectuur! Het systeem is aantrekkelijk, ‘curved’ en elegant, robuust, gemakkelijke handmatige bediening en ruimtebesparend wanneer opgevouwen. Het Folding Pack® systeem is ideaal voor het beveiligen van winkel- of horecagelegenheden binnen locaties zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations of magazijnen!

Contact

Zelf geen idee welk zonwering, type of uitvoering nodig is? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

De Leeuw Protection Systems
Delta 16K
1704 EE Heerhugowaard

Telefoon
+31 226 – 216 000

E-mailadres
[email protected]

KVK 71854517