Raamfolie Clickfilm

Clickfilm is uitermate geschikt voor kantoren & vergaderruimtes

Transformeer uw glas met één druk op de knop van transparant glas naar een matte privacybescherming. De Schakelbare folie is verkrijgbaar als raamfolie, zodat deze gemakkelijk is aan te brengen. Daarnaast kan de elektrisch schakelbare folie in matte toestand gebruikt worden als projectie- of reclamevak. Zo zijn panden voor zeer uiteenlopende doeleinden inzetbaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Gemakkelijk te switchen tussen transparant glas & matte privacybescherming
  • Bediening via knop
  • Verkrijgbaar in wit en grijs
  • Kan achteraf op alle vlakke glasoppervlakken worden gemonteerd
  • Tot 180 cm breedte mogelijk
  • Zeer laag stroomverbruik
  • PDLC technologie

Clickfilm uit

Clickfilm aan

Andere producten

Rolluiken

Rolluiken worden in de meeste gevallen toegepast ten behoeve van inbraakwering. De rolluiken kennen een gesloten structuur, die kan worden uitgevoerd in staal, aluminium of polycarbonaat (transparant!). Rolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afsluiten van balies, etalages, winkels of deuren.

Schaarhekken

Het schaarhek (ook wel schuifhek genoemd) is een product dat uitermate geschikt is voor beveiliging van gevels en deuren. Door gebruikmaking van de zo kenmerkende scharende constructie laat het schaarhek zich eenvoudig inklappen en tot een pakket van geringe afmetingen reduceren.

Folding Pack®

Het Folding Pack® systeem is een handmatig bediend modulair systeem dat geschikt is voor elke structuur en architectuur! Het systeem is aantrekkelijk, ‘curved’ en elegant, robuust, gemakkelijke handmatige bediening en ruimtebesparend wanneer opgevouwen. Het Folding Pack® systeem is ideaal voor het beveiligen van winkel- of horecagelegenheden binnen locaties zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations of magazijnen!

Contact

Zelf geen idee welk luik, type of toevoegingen nodig zijn? Neem contact op voor een gratis advies gesprek!

De Leeuw Protection Systems
Delta 16K
1704 EE Heerhugowaard

Telefoon
+31 226 – 216 000

E-mailadres
[email protected]

KVK 71854517