Referentie

Binnenzonwering conform lichtadvies Visio in Ambt Delden

4 maart 2022

Binnenzonwering voor Feniks Consult BV. De Leeuw Protection Systems heeft voor Feniks Consult BV een kantoor voorzien van MULTIFILM binnenzonwering.

De eigenaar van dit kantoor heeft MULTIFILM aangeschaft, omdat een medewerkster last heeft van zichtproblemen. De des betreffende medewerkster had via de Koninklijke VISIO het advies gekregen om MULTIFILM als helderheidswering aan te schaffen voor een adequate lichtfiltering, zodat zij beter kan functioneren.

De klant wilde daarom graag rolgordijnsystemen met een goede daglichtfiltering in combinatie met een vrije doorzicht naar buiten. De systemen van MULTIFILM zijn hier perfect voor. De speciale daglichtfilter van MULTIFILM waarvoor gekozen is, zorgt ervoor dat de gebruiker ontspannen kan werken en goed zicht heeft naar buiten en op de beeldschermen.

Er is gekozen voor de Classic-Line rolgordijnsystemen met een Blauw/Blauw folie met een lichttransmissie van 3%. De oplossing die wij bedacht hebben zorgt voor een perfecte daglichtfiltering, behoud van doorzicht en het voorkomen van beeldschermreflectie.