Referentie

Lichtwering voor verkeerstoren Leeuwarden in Leeuwarden

10 maart 2023

Complete vervanging rolgordijnsystemen

De bestaande zonweringsystemen bij de vliegbasis in Leeuwarden waren verouderd en toe aan vervanging. Men had de eis dat het zicht op de vliegbewegingen van de F-35’s perfect bleef in combinatie met een goed zicht op de beeldschermen in de toren. Dit is eenvoudig te realiseren met onze MULTIFILM folieschermen. De keuze voor de folie is gevallen op blauw/blauw, met een lichttransmissie van 7% en ongestempeld. Met dit doek heb je een perfecte doorzicht naar buiten en geen last van licht op de beeldschermen.

De bestaande zonweringsystemen zijn vervangen door nieuwe elektrische zonweringsystemen voor de vliegbasis in Leeuwarden. Wij hebben nieuwe elektrisch aangestuurde rolgordijnsystemen van MULTIFILM geleverd en gemonteerd. De systemen worden aangedreven doormiddel van een 230V motor.

De ramen hebben de vorm van een trapezium. Dit was voor ons geen enkel probleem. De systemen zijn net als onze projecten op Amsterdam Airport, Maastricht Airport, Lelystad en Eindhoven aangepast en op maat gemaakt.