Het best presterende textiel

Warmtewerende raamfolies

De Leeuw Protection Systems is gespecialiseerd in enkele van de best presterende oplossingen die verkrijgbaar zijn. Onze focus ligt op hoogwaardige warmte- en lichtwerende oplossingen.

Ons doel? De allerbeste oplossing bieden!

Samen met u bekijken we uw specifieke situatie en zorgen we ervoor dat de beste oplossing gerealiseerd wordt.

Op basis van een grondige analyse van het beoogde gebruik, geveloriëntatie, glasoppervlakte en gebouwspecificaties komen we tot een optimale oplossing.

Wij hebben de overtuiging dat de beste totaal oplossing vaak een combinatie is van verschillende zonweringssystemen. Vanuit die visie zijn onze kernactiviteiten opgebouwd. Met MULTIFILM en MULTITEX hebben we de best presterende binnenzonwering, met SECURFOL een uitgebreid assortiment raamfolies en met Solar Shield en Zipscreen oplossingen bieden we beeldbepalende buitenzonwering

Bekijk onze merken

88% warmtewering, perfect doorzicht en nooit meer last van beeldschermreflectie!

MULTIFILM Folie rolgordijnen zijn de beste in de markt. De hoge reflectiewaarde resulteert in een warmtewering tot 88%(!), het doorzicht naar buiten blijft uitstekend en de gordijnen zorgen er ook nog eens voor dat er geen reflecties meer zijn op beeldschermen! Daarbij is het systeem mede dankzij de ingebouwde reinigingsborstels onderhoudsvrij (het hangt binnen) en draagt het ook bij aan de isolatiewaarde van het pand.

Het best presterende technisch textiel

MULTITEX Screens onderscheiden zich door de toepassing van gemetalliseerde doeken, die behoren tot de best presterende textielen ter wereld. De screens hebben warmtewering oplopend tot 88%!

Afhankelijk van de ‘open’ factor van de weefstructuur blijft doorzicht mogelijk. De verschillende kleuren doek dragen daarnaast ook bij aan de sfeer en inrichting van het pand.

Neem contact op voor meer informatie!

securfol

Een compleet assortiment raamfolie

Een compleet assortiment aan functionele raamfolies. Het assortiment wordt opgebouwd uit warmte- en lichtwerende folies, veiligheidsfolie en verschillende designfolies. Voor alle denkbare toepassingen een folie beschikbaar: van hoogwaardige warmtewering tot het beveiligen van een etalage ruit of het creëren van privacy op kantoor.

Neem contact op voor meer informatie!

Verfraaiing van de gevel én functionele zonwering

Structurele zonwering biedt naast uitstekende warmte werende eigenschappen ook de mogelijkheid om uw pand of woning extra uitstraling te geven.

De oplossingen bestaan uit verschillende systemen met de keuze tussen vaste of verstelbare lamellen. Alle systemen worden op maat van uw pand en/of woning ontworpen en geïnstalleerd door eigen vakbekwame medewerkers.